Kami juga berusaha untuk mengumpul dan memaparkan laman web yang  menyediakan produk atau perkhidmatan yang terbaik untuk si manja atau maklumat yang terbaik untuk ibubapa itu sendiri. Klik foto/link di bawah.

>>>Rahsia Tangisan Bayi<<<.

Bayi yang tidak ditenteramkan dan dibiarkan menangis akan  meninggalkan pelbagai kesan negatif terutamanya dari segi perkembangan mental dan emosi bayi tersebut. Ebook ini merungkai bahasa bayi yang perlu diketahui oleh semua ibubapa yang ingin menjadikan bayi mereka selesa dan lebih ceria. Diterangkan beberapa amalan dan tips terbaik untuk bayi anda. Juga disertakan 2 set video yang sangat membantu kepada ibubapa yang mahu mengenalpasti jenis-jenis tangisan bayi.

.

>>>Rahsia Anak Pintar<<<

Sebuah ebook yang bakal memberi suatu pendedahan dan membuka mata para ibu bapa. Penyampaian atau gaya penyampaian adalah sangat berkesan ini kerana konsep yang diketengahkan ialah dari Ibu Bapa kepada Ibu Bapa. Ini adalah berbeza dengan penulisan atau penyampaian pakar-pakar pendidikan dan motivasi yang terlalu teoritikal. Di dalam ebook ini disampaikan 9 strategi untuk merangsang minda anak supaya terlatih menjadi pintar.

.

>>>Produk Minda<<<

Produk yang membantu meningkatkan minda dan menenangkan jiwa selain terbukti pantas dan berkesan untuk meningkatkan sahsiah dan pencapaian akademik anak.Insyaallah.

.

.

.

>>>Formula Anak Mendengar Kata<<<

Sebuah ebook yang mengingatkan tentang perkara asas dalam rumahtangga. Bukan saja sesuai untuk ibu bapa yang telah mempunyai anak, tetapi juga untuk mereka yang bakal berkahwin dan menimang anak sendiri. Terdapat tips-tips untuk ibu bapa ikuti semasa anak masih berada dalam kandungan supaya menjadi anak yang soleh, beriman, bertakwa dan berguna kepada agama dan negara.

.

>>>Rahsia Bayi<<<

Merupakan teknik-teknik rahsia yang terhasil daripada gabungan teknik kitab China kuno dan juga kajian saintifik terbaru saintis-saintis terbaik dunia.

.

.

.

>>>Senang Hamil<<<

Merungkap rahsia bagaimana untuk senang hamil tanpa melibatkan sebarang kaedah merumitkan dan dijamin selamat serta berkesan. Turut didedahkan pelbagai cara untuk meningkatkan tahap kesuburan. Insyaallah.

.

.

.

>>>Rahsia Mudah Hamil<<<

Penulis ebook ini telah membongkarkan sebanyak 15 kaedah untuk mengesan hari-hari subur bagi meningkatkan peluang kehamilan. Sesuatu yang sangat-sangat jarang diketahui oleh semua orang. Semuanya didapati dari sumber-sumber kajian saintifik seperti buku rujukan luar negara dan jurnal-jurnal perubatan.

.

>>>Big Teddy Bear<<<

Kini, para ibubapa boleh menghadiahkan teddy bear *Gergasi* yang comel untuk si manja mereka.

.

P/s – Jika anda rasa laman ini membantu anda untuk mendapatkan barangan si manja, sila klik ikon facebook share yang tertera di atas atau di bawah laman ini untuk beritahu kepada kawan-kawan anda pula. Semoga ramai dapat manfaat dari laman ini. Insyaallah.