Dihentikan ketika ini. Harap Maaf.

Pihak bajubaby.net ingin menawarkan sepasang baju PERCUMA untuk si manja anda dan sebagai tanda terima kasih kepada anda yang  sudi melawat laman bajubaby.net. Walaubagaimanapun ianya tertakluk kepada syarat yang mudah.

Kami di pihak bajubaby.net sedang dalam proses menaiktaraf laman ini demi untuk memberi keselesaan kepada pengunjung laman ini. Jadi, kami memerlukan cadangan bernas  daripada anda untuk memberi cadangan penambahbaikan kepada pihak kami. Itulah syarat mudah yang kami maksudkan.

Masukkan nama dan email anda di bawah, kami akan akan terangkan bagaimana untuk mendapat sepasang baju PERCUMA untuk si manja anda.
Nama:

Email:

P/s – Setelah mendaftar, sila semak email anda dan klik link yang diberikan untuk mendapat makluman lanjut dari kami.  Semoga anda merupakan salah seorang yang bakal menerima sepasang baju untuk diberikan kepada si manja anda.

P/p/s – Jangan lupa war-warkan juga kepada kawan-kawan anda yang lain mengenai tawaran baju percuma ini. Atau jika anda ada akaun facebook, anda boleh klik ikon facebook share di bawah. Biar ramai yang tahu mengenai tawaran baju baby PERCUMA ini. Terima Kasih.